Egyedülálló férfinak is kell a lakberendezés
2014. október 29. írta: sulyazsu

Egyedülálló férfinak is kell a lakberendezés

Ebben a posztban megtudhatod, miért kell kiemelten figyelned lakásod kialakítására. Miért nem jó, ha csak úgy elvagy otthon és nem használod ki a lakásod adta lehetőségeket, nem tudatosan alakítod otthoni környezetedet?

 

Megkérdezheted, hogy ’miért akarjam berendezni a lakásomat tökéletesre, úgyis egy év múlva megtalálom álmaim asszonyát és összeköltözöm vele álmaink házában’.

Ez is egy opció, de nem biztos, hogy bejön.

Igen, Te egy lenyűgöző FÉRFI vagy, és ha még nem ismered, hamarosan megismered álmaid asszonyát.

 DE ahogy kint, úgy bent.

Ahogyan a környezeted alakítod, az visszatükrözi személyiségedet, egyéniségedet és fordítva. Ebben a környezetben lakásod hangsúlyosan szerepel. Ha lakásod nem mutat egységes, kifinomult, karakteres jegyeket, Te hogyan képviselnéd ezt egy hölgy felé. A hölgyek olyan éles radarokkal vannak megáldva, hogy tudat alatt leveszik az általad alakított lakásról, hogy milyen is a Te személyed. Lehet, hogy a lakáson kívül tudsz más színészi eszközökkel irányítani, de lakásodban a miliő Rólad mesél.

Ha felviszed lakásodra a hölgyet, meséljen a lakásod olyan dolgokat, ami a hölgyek számára fontos és megkapó.

 

De ha nem is akarsz egy ideig nőkkel randevúzgatni. Elég, ha a munkádra koncentrálsz. Hogyan legyél a munkádban következetes, precíz, higgadt, ha lakásod hangulata nem ezt tükrözi? Ha nem ezt töltöd fel magadba, mikor hazamész pihenni.

Ha a káosz, a ridegség, egyszerűség vesz körül otthon.

Az a berendezés, amit épp a haveroktól és rokonoktól összeszedett holmikkal és a különböző boltokban megtetszett tárgyakkal alakítottál ki. De nem egységesen.

 

Igen ez lehet, hogy egyszerű és gyors választás és kivitelezés volt, de ebben nem tudod átélni az otthon hangulatát, a megtervezett harmóniát, a férfias praktikumot. Mindezt lakásod következetes megtervezésével és berendezésével tudod elérni.

 

Ha csak hazamész és ledobod kabátod az előszobába állított szekrénykére, gyorsan felfalod az úton hazafele vett pizzát és félretúrod a tegnap levetett ruhát, hogy a nappaliban leheveredhess a kanapéra vacsorázni, miközben a tévét bámulod. Ez csak a kapkodásról és káoszról szól. Ugye, nem ezt akarod sugározni a külvilág felé? Ugye, igényes vagy munkádban és ugye, megfontoltan szeretnél társat választani?

 

Akkor kövesd ugyanezeket az elveket lakásod kialakítása során is.

 

Legyen igényes az otthonod. Legyen határozott karaktere, de legyen benne valami plusz, díszítő- hangulateleme, ami azt tükrözi, el tudsz vonatkoztatni a merev szabályoktól is, ha kell.

 

Kérdésed van, ide írhatsz: info@lakberakademia.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://sulyazsuzsa.blog.hu/api/trackback/id/tr346845155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása