Ezek a férfias elemek egy lakás berendezésében
2016. október 24. írta: sulyazsu

Ezek a férfias elemek egy lakás berendezésében

Tiszta, rendezett, elegáns otthonban önbizalmad és férfias kisugárzásod is növekszik. Ezt pedig az élet más területén is kamatoztathatod. Nem titok, hogy a tipikus férfias otthonnak van néhány igen fontos összetevője. Most megmutatjuk, miket kell választanod, kiemelned, ha a stílusos férfit szeretnéd hangsúlyozni otthonodban. 

 

Ezek olyan elemek, amik úgy hatnak a nőkre, ahogy azt egy férfitól elvárják:

  • férfias erőt sugároznak,
  • elegánsak, kissé sikkesek,
  • hangulatosak, 
  • romantikusak,

 

Tipikusan ilyen hatást keltenek bizonyos anyagok, formák, színek, akár témák.

 

1)  Fő elemeket határozd meg először, amik tényleg a férfias erőt sugározzák:

  • sötét fal/férfias színű fal
  • lapfüggöny (ami hasonló a szalagfüggönyhöz, de nem az, szélesebb csíkokból és szinte bármilyen szövetből kialakítható)

 

2) Válassz néhány dologban fém vagy bőr anyagot! Ezek nagyon hatásosak és egyértelműen férfias jellegűek.Határozd meg, hol fogod ezeket megjeleníteni. 

  • kanapé
  • háló ágyvége
  • bútor lábazat

 

3) Bútorok egyenes vonalvezetésűek legyenek, ezzel a határozottságot hangsúlyozhatod. Ide illik a minimalista, loft, high-tech, távol-keleti, industrial stílus és hangulat. Ezek jellemzője mindenképpen a rend, rendezettség, letisztult enteriőrt. Olyan tipikusan férfias otthon. 

 ferfi_garzon.jpg

Képek innen

 

4) Dekorációnak és kiegészítőknek válassz karakteres dolgokat.

Lehetnek modern, artwork fotók vagy egy falszakaszon határozott burkolat.

Egyszerű, inkább meleg hatású szőnyeget, ágyszövetet és elegáns, klasszikus díszpárnát.


 5)  A színek közül válaszd a szürkét, feketét, barnát és kéket. Az egyenes és kemény vonalak valamint a matt felületek is maszkulin hatásúak. Fehér és fekete kombinációval sem lősz mellé, ezek régóta jellemzőek a lakberendezésben, jól kombinálhatók más színnel és formával. 

 nordic.jpg

 

garzon_pasis_1.jpg

 

kekszonyeggel.jpgutoskep.jpg

6)  Legyen egy téma választásod!.Kiemelheted dekorációként azt a témát, ami közel áll hozzád (a nőkön kívül :)) Lehet ez motorozás, old timer autó, vadászat, utazás.  

 

7)  Válassz egy "ütős" darabot! Ehhez kell egy adag stílus érzék, nehogy túlzás legyen, de a lényeg hogy, egy nem mindennapi, nem átlagos bútordarab vagy hangsúlyosabb kiegészítő mindenképpen kiemel a tömegből. Legyen ez egy igazán formatervezett bútordarab (étkező szék, kis asztal, fotel) vagy egy igazán egyedi mennyezeti lámpa. Amire azt mondod -te is és a barátid is-  hogy ütős, de még kulturált darab.

 

 

nappalibarnas.jpg

nappaliszurkes.jpg

letisztultfurdo_pasinak.jpg

pasinappali.jpg Képek innen

 

8 ) vezéreljen a praktikum és egyszerűség. 

 

A végeredménynek összhatásában és hangulatában kell férfiasnak lennie, ehhez járulnak hozzá az itt ajánlott elemek. Nem egyszerű, de nagyszerű!

 

Ha mindezekre sem időd, sem energiád nincsen, akkor bízd szakemberre a berendezést! Itt rendelhetsz:  info@lakberakademia.hu

Levesszük a válladról a boltokba látogatás fáradalmát. Időt spórolunk meg neked. Kész berendezési tervekkel szolgálunk férfias otthonodhoz. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sulyazsuzsa.blog.hu/api/trackback/id/tr5611834159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása