Így alkalmazd a fehér színt férfias enteriőrben
2016. november 03. írta: sulyazsu

Így alkalmazd a fehér színt férfias enteriőrben

Lehet, hogy kis lakásban élsz és már régóta tervezed az átalakítását? De nem tudod, honnan kérjél tanácsot az átalakításhoz? Nincs egy enteriőrtervező barátod, aki ötleteket adna, akkor kövesd további tippeinket, s találd meg a stílust, ami alapján átöltözteted lakásod. Így Te is jó érzéssel térsz majd esténként haza és barátaid is elismerőleg fognak lakásodról beszélni.

Kellenek bele férfias kiegészítők, férfias színek, csakhogy kihangsúlyozd férfias jellemedet. Nincs, az a nő, aki ne imádná, ha az udvarlója igényes lakására is és ott is rendezettséget és határozottságot talál. Íme néhány újabb ötlet, hogyan lehet az összhang férfias. 

 

272.jpg179.jpg

 

Nyugodtan használj egy adott falszakaszon egy feltűnő, hatásos burkolatot! Különlegessé teszi lakásod hangulatát, és látszik, hogy merész vagy a berendezést illetően is. Ne haladd túl az ízlésesség határait. Például az előszoba elbír egy ilyen hangsúlyossá tett felületet. 

1510.jpg

515.jpg

317.jpg

 

Említettük már, hogy válassz férfias színeket, mint a barna, fekete, szürke, mert ezek megalapozzák a stílusos otthonod. De! Látszik, hogy azért mert férfias enteriőr, attól még lehet használni a fehér színt is nagy mennyiségben. A lényeg a kiegészítő színekben van.  Azért szerencsés a fehér választása, mert világosságot és tágasságot kölcsönöz egy kis lakásnak is. 

 

ÉS akkor ott van minimum egy valami, ami kiemelkedik az általános színvilágból vagy formavilágból. Válassz valami olyan darabot, ami felkelti az ember figyelmét. Hiszen ki akarsz tűnni a tömegből, nem? Akkor ezt a lakásodban is jelenítsd meg. 

Remek példa arra, milyen hangulatú képet tegyél a falra.

 

159.jpg

253.jpg

 képek innen

Használj kontrasztokat! Vedd észre, hogy a kontrasztoknak is milyen szerepe van egy stílusos enteriőr kialakításában! Sötét és világos találkozása több felületen is érdekes megoldás:  padlónál, falon, bútoroknál.

Próbáld ki tippjeinket, alakítsd férfiassá otthonod és küldd el kommentben, milyen véleménye van róla a barátaidnak, kedvesednek is. 

Egyéb ötletekért ide írhatsz: info@lakberakademia.hu

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sulyazsuzsa.blog.hu/api/trackback/id/tr7911926925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása