Panellakásból Férfias Otthon: 5 egyszerű lépésben
2016. március 03. írta: sulyazsu

Panellakásból Férfias Otthon: 5 egyszerű lépésben

Ebben a bejegyzésben arra kapsz ötleteket, hogyan lehet férfiasságot tükröző otthonná varázsolni a legszerényebb lakást is. A panellakás előnyeit csak kevesen ismerik és szeretik. Most megmutatjuk, hogyan lehet előnyére változtatni még a panellakást is, és mindezt úgy, hogy kihangsúlyozza azt, hogy ott egy igazi férfi lakik. 

 

Figyelem! Olyan képeket láthattok, amelyek a következő szakemberek munkáit dícsérik: 

belsőépítész tervező iroda Studio Arkitekter / www.studioarkitekter.com
projektvezető tervező Csap Viktor
kortárs festmények www.everybodyneedsart.com
fotó Barbay Csaba / Flaschback Photo / www.flashback.hu

 

 

1) Gondold újra a helyiségek elválasztását!

 

A térelválasztó falakat kiveheted, áthelyezheted, ezzel új helyiségkapcsolatokat hozhatsz létre, növelheted  az egyes helyiségeket.

Akár a hálóból is nyílhat fürdőszobád. Arra figyelj, hogy tartószerkezetet ne érintse a változtatás. Illetve azt tudnod kell, hogy a vizes blokkok áthelyezése többlet anyagi ráfordítással jár, de megéri! Nézd meg a lenti példát

 kzlekedo_etkezo.jpg

2) Használj trendi anyagokat!

 

Hitted volna, hogy a beton a maga nyersességében valaha is kedvelt látvány lesz a menő otthonokban? Most pedig láthatod mennyire modern és férfias hatást kelt.  Így kovácsolhatsz előnyt abból, hogy panellakásban élsz. Bátran használd ki! A hölgyek és a haverok is odalesznek érte!

faf52412230983_562655fd4595a.jpg

 

3) Használj férfias színeket!

 

Add meg az alapot: Barna, fekete, szürke, színekkel fehérrel keverve.

Vigyél bele élettel telibb színeket is: Sárga, kék, zöld, piros. (Milan rajongóknak ajánlva)

A fő színek megadják a férfias jelleget, nyugalmat sugároznak, amire a nők támaszkodhatnak és igénylik is ezt. 

De mivel egy férfi is érző lélek, és a nők imádják is, ha ilyenek, pezsdítőbb színekkel, felkorbácsolhatod az érzékeket és előhívhatod az intenzívebb érzelmeket.

konyha-uvegfal.jpg

 haloszoba.jpg

 

4) Ne zsúfold tele lakásodat!

 

Nincs is illúzió rombolóbb, mint egy rumlis lakásba érkezni.

Szeresd a rendet és az átláthatóságot! Ha nehezedre megy a pakolás, vess be minél több zárható tároló szekrényt, gardróbot, amik könnyen elrejtik a behajigált holmijaidat. Ha segítségre van szükséged ebben, írj!

A rend nem csak a hozzád látogatódnak lesz fontos, hanem neked is. Mert tudod, "ahogy kint, úgy bent". Ha azt szeretnéd, hogy belsődben rend legyen, kezdd a külsőddel és környezeteddel. A nők nagyon szeretik az olyan férfit, akinek belső énje rendben van.

konyha2.jpg

 nappali.jpg

5) Gondolkodj merészen

 

Engedd szabadjára a fantáziád! Ezt pedig fejezd ki lakásodban is. Bátor és fantáziadús férfiakat imádják a nők.

Miért kéne megállni a szokványos dolgoknál? Ki mondta, hogy a falak és térelválasztók nem lehetnek átlátszóak? De vigyázz, ezek túlzsúfolt lakásnál csak káosz érzést keltenek. Ennek előfeltétele egy letisztult berendezés!

 furdoszoba.jpg

 Képek innen

 

Van valami jó ötleted, elképzelésed? Kérdezz és megmondom, hogyan tudod megvalósítani, hogy az ízléses hatást tegyen!

 A bemutatott lakásért köszönet jár:

Studio Arkitekter Tervező irodának/www.studioarkitekter.com, benne Csap Viktor projektvezetőnek.

A fotó készítőjének : Barbay Csabának, /www.flashback.hu

És a festményekért: www.eberybodyneedsart.com csapatának


 

Kérdésed van, vagy még ötleteket szeretnél, ide írhatsz: info@lakberakademia.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://sulyazsuzsa.blog.hu/api/trackback/id/tr988440824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Robiekin · http://megfizethetetlenegeszseg.blogspot.hu/ 2016.03.04. 16:39:22

Bírom ezt a csupasz plafon, sztem ez a legkirályabb.

csubus 2016.03.04. 16:39:26

Egész pofás, csak nem tetszenek a képek

báró Csekonics 2016.03.04. 16:40:09

Az utolsó képen az átlátszó üvegfal mögötti WC tetszik a legjobban :-D
Kicsit túltolta a dizájner - remélem az ügyfél nem fizetett ezért a 'remekműért' sokat.

KitKati 2016.03.04. 16:40:26

Nőként is tetszik. Mondjuk lehetne több növény is.
Viszont egy dolog hogy hogy néz ki egy lakás belülről, sajnos sok nagyon zavaró dolog van egy panelben, amit a kinézet nem biztos ellensúlyoz. Szomszédos lakásokból jövő zajok, még ha nem is hangosak a lakók, és a szokásos dolgok...
Amúgy jó elképzelés. Jó lenne már egy kis igényesség a magyar otthonokba - tudom leginkább pénz kérdése

2016.03.07. 10:24:12

Egyik kep sem keszult Magyarorszagon, magyar panel lakasban.
Egy magyar panellakasban nem tudod arrebb vinni a vizesblokkot, csak, ha megemeled a padloszintet es alatta viszed el a csoveket - amivel viszont csokken a belmagassag.
Ha arrebb is viszed a falakat - ami bizonyos magyar panelhazaknal enyhen szolva is rizikos, plane egy 32 nm-es egyszobas lakasnal, ami "agglegenylakas"-nak is minosulhet akar - attol meg a WC ottmarad a maga kis fulkejeben es a furdoszoba a masik kis fulkejeben - max a konyhaval lehet varialni, de az sem biztos.
A bemutatott kepek szerintem rondak, depresszios hangulatuak, a csupasz beton sokkal inkabb ad egy hajlektalan-bekoltozott-a-warehouse-ba-feelinget, meg a modern butorok ellenere is.
Egyetlen magyar panellakas sem alkalmas elheto lakoternek, ha nem forditasz figyelmet a hang- (es egyuttal ho-)szigetelesre - mar csak emiatt is kiesik a warehouse-elmenyt ado csupasz beton.
Mutass egy magyar panellakast, ahova ez a fajta huto-futo beszerelheto (itt gondolok a meretre es az elhelyezesre - no comment :)

Egyetlen dolog tetszik: a poszter a couch felett :)

sulyazsu 2016.03.07. 10:28:52

@vanvelemenyem: Szia, kedves véleményező. Fontos nekem a visszajelzésed, köszönöm.. A képek a XV. kerületi panelrengetegben készültek. Ha megkérdezed a kivitelezőket, a válaszuk az lesz, hogy :minden lehetséges. Tehát a vizesblokkok áthelyezése is. Igen, nagyobb költséggel, több munkával, más kompromisszumokkal. A megrendelő mérlegel és dönt. Igen, a padlószintben lehet elvezetni a csöveket sok esetben. De megoldható megfelelő dőlésszög biztosításával. És ez így a belmagasságot csökkenti. Fürdőszobánál nem olyan nagy gáz. Miért ne lehetne panelrengeteben élő pasinak király enteriőrje?! Én támogatom.

padlogaz 2016.03.07. 10:30:01

Maga a lakas klassz, csak az nem tiszta, hogy mi a cel.
Ha sajat maganak akar valaki ilyen lakast, akkor hajra, de ha a csajoknak akar tetszeni - mint ahogy azt a poszt sugallja - akkor az egesz bukik mar magan a lakotelepi imidzsen...
süti beállítások módosítása