Kik és miért nem alkalmaznak lakberendezőt
2015. június 04. írta: sulyazsu

Kik és miért nem alkalmaznak lakberendezőt

Figyelj, itt most összeszedtem néhány év tapasztalata alapján azokat a kifogásokat, miért is utasítják vissza egyesek a lakberendező szakmai ember bevonását.

Kik nem akarnak lakberendezőt fogadni?

 

Azok, akik ráérnek boltokba látogatni, magazinokat olvasgatni. Nem akarsz inkább pihenni, moziba, szórakozni járni? A családtagokkal időt tölteni? Nem akarsz inkább több időt nyerni? Te akarsz mindent felkeresni, mindent beszerezni és még a megvalósítással is foglalkozni?

 

Azok, akik, úgy gondolják, mindenhez értenek. Még a lakás hangulatos és praktikus berendezéséhez is. Pedig ez közel sem olyan mint a foci, vagy a politika. Amihez-állítólag- mindenki ért. Zsigerileg az emberek és főleg a nők 10%-a ért hozzá. A többiek tanulják, informálódnak belőle. Te döntöd el, hogy inkább bővíted tudásod és szakmai hozzáértésed a munkád területén, hogy igazán profi lehessél abban, amit már jó ideje művelsz, vagy beleásod magad a lakberendezés művészetébe és magad tervezed meg környezetedet.

 

Azok, akik úgy érzik, anyagilag nem engedhetik meg maguknak. Pedig, pont hogy anyagilag azt nem engedhetnék meg maguknak, hogy rosszul döntsenek. Egy elhibázott színválasztás, egy rosszul megtervezett gardrób, egy nem megfelelő minőségű burkolat, egy kényelmetlenül használható bútordarab. Több évre ellehetetleníti otthonod hangulatát, a kényelmedet.

 

Hányszor, de hányszor hallani, hogy a lakberendezőt fogadni luxus. Nem!!! A pénzt kidobni az ablakon és megbánható döntéseket hozni, nna, az luxus!

 

 

Ne hagyd, hogy a pénz diktálja hangulatodat otthon.

A bejegyzés trackback címe:

https://sulyazsuzsa.blog.hu/api/trackback/id/tr196874791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása