A Radiátor ma már a férfias enteriőr trendi kiegészítője
2016. január 25. írta: sulyazsu

A Radiátor ma már a férfias enteriőr trendi kiegészítője

Kérlek, lépj ki az unalmas megoldások világából! Legyen otthonod is fantáziadús, stílusos, lenyűgöző! Tükrözze, hogy ilyen férfi vagy. Miközben jól érezd magad benne és barátaid, hölgy vendégeid előtt is büszkélkedsz vele. Mai posztomban ehhez kapsz egy újabb ötletet, hogy is jelenítheted meg egyéniségedet. 

Tél közepi melegségre vágysz? Melyik férfi ne vágyna? Otthon meg aztán pláne...Mikor odakint hideg van, legfontosabb, hogy otthonodban meleg fogadjon, ha hazaérsz a munkádból. Ha pedig viszed barátaidat, barátnődet, a  meleg fogadtatás része a vendégeskedésnek. 

Ha nálad a meleget a radiátor szolgáltatja, akkor sem kell kompromisszumot kötnöd az ormótlan megoldásokkal, amiket legszívesebben takargatnál. Nagyon szerencsés helyzetben vagy, mert ma már ezek helyett igazi látványelemként alkalmazhatod őket. Ha igazán lenyűgöző enteriőrt szeretnél, akkor a radiátorok közül is választhatsz olyat, ami illeszkedik otthonod hangulatába, stílusodhoz passzol, kifejezi egyéniségedet. Színében, formájában. 

Akkor most egy kis inspirációval szolgálok neked, Igazi design megoldások ezek, dekorációs elemként alkalmazhatod őket. Mint egy képet a falon, vagy, mint egy szobrot. 

Ezek a megoldások biztosan megragadják a hozzád látogatók tekintetét. S lehet, hogy első körben nem is gondolják, hogy a különleges forma mögött egy radiátor húzódik. Választhatsz lakásodhoz és stílusodhoz mérten, függőleges, vízszintes megoldást. Fürdőbe, lakótérbe egyaránt. 

Térbe állított verzióval lakásod egyes funkcióit tudod elkülöníteni egymástól.

 furdoben_elegans.jpg

Lehet függőleges.

 nappaliba2.jpg

nappaliba.jpg

hullamok.jpg

Lehet vízszintes.

 vizszintes.jpg

 

vizszintes-hullamok.jpg

Térelválasztóként is állhat.

terelvalaszto2.jpg

terelvalaszto.jpg

 Akár fürdőszobai polcként is funkcionálhat.

furdoszoba_polckent.jpg

 



polckent.jpg

Ha további elképzelésekre van szükséged, írj bátran: info@lakberakademia.hu

képek innen és innen

A bejegyzés trackback címe:

https://sulyazsuzsa.blog.hu/api/trackback/id/tr878311302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Köldök_szösz 2016.01.26. 10:57:54

Ezek nagyon királyok de biztos nem olcsók :(

sulyazsu 2016.01.26. 11:02:44

@Túrós: Szép Jó napot, kedves ! Kérdés az, hogy kinek mi az olcsó...Tény, hogy ezeknél olcsóbbat is lehet radiátor témában találni, de azok nem ennyire mutatósak, Ezek modernek, ízlésesek, szóval olyan nektek, férfiaknak valók. Ti mindenből a legjobbat érdemlitek. Akkor radiátorból is. Nem? Üdvözlettel
süti beállítások módosítása