Szüless újjá, úgy hogy lakásod is férfiasra tervezed
2015. december 17. írta: sulyazsu

Szüless újjá, úgy hogy lakásod is férfiasra tervezed

Van egy mondás, amit ha átgondolsz és ennek fényében alakítod lakásod, az olyan otthonná válik számodra, amiben jól érzed magad és ami jótékonyan hat Rád és segít, hogy férfias önbizalommal indulhass dolgozni nap, mint nap.

Ismered a mondást, hogy "Amint kint, úgy bent"? Erről fogok egy kicsit mesélni Neked.

Bizonyára olvastál már egy csomó  könyvet a "férfi önbizalom" és férfias stílus" eléréséről. Feliratkoztál már néhány önfejlesztő, magabiztosságot adó hírlevélre, tanfolyamra. Keresed a választ, hogyan lehetne belőled is igazi férfi, aki

  • kiválóan helyt áll a munkájában,
  • tudja, mit akar az élettől,
  • egyértelműen halad a céljai felé,
  • ráadásul a nőkkel is jól bánik és
  • tudja mitől omlanak lábai elé a nők. 

 ferfiasnappali.jpg

Ezek mind, hasznos témák és sokat adnak, ha pozitív irányba szeretnél változtatni magadon. Fogadd meg őket! Nyilván olvastad, hogy az öltözéked is nagyon fontos.

És a lakásodról olvastál már, hogy milyen is az igazi férfi lakása?

Legyen olyan a Tied is.

Azt vallom, ha már változtatni szeretnél magadon, legyen az teljes körű. Környezeteden is változtass. Olyanban változtass, ami hatással van rád! És ez az otthonodra biztosan igaz. Hiszen az az a hely, ahol sok időt töltesz el, ahol időnként el is merenghetsz egy kicsit és ahol arra is van idő, hogy a körülötted levő tárgyak, berendezések hassanak rád. Legyen ez a hatás olyan, amiből profitálsz is. Alakítsd ki tudatosan, tervezd meg stílusosan.

Tehát, ha valamit szeretnél változtatni magadon, akkor először nézz körül a lakásodban. Változtass rajta igényednek megfelelően.

Alakítsd át férfiassá. És te is férfiasabbnak fogod magad érezni.

Mert amint kint, úgy bent!

Mert a környezeted hat rád. Észrevetted már, hogy a ruházat is milyen kihatással van a fellépésedre? Ha öltönyben, ingben elegánsan öltözöl fel, határozottabban, magabiztosabban érzed magad és lépsz fel más emberekkel szemben. Míg, ha reggel hanyag voltál az öltözés terén, nem volt gondos a ruházat választása, kevésbé érzed magad határozottnak. 

Hasonlóan működik az otthonod alakításával is. Az otthonod is hatással van a hangulatodra. Ha az rendezett, harmonikus, akkor Te is jobban érzed magad benne, míg ha az elhanyagoltan van összedobálva az innen-onnan szerzett elemekkel, szét vannak dobálva a cuccaid, na akkor az nem egy kellemes, feloldódásra ösztönző enteriőr és Te is inkább csak "túlélni" jársz haza, nem pedig megpihenni és élvezni az otthon melegét.   

Szüless újjá úgy, hogy lakásod új ruhába öltözteted.

Ha igazi férfi szeretnél lenni.

ferfiashalo2.jpg 

ferfiashalo.jpeg

ferfiasfurdo.jpeg

Képek innen

De milyen legyen a férfias enteriőr? 

 

A férfias otthon kialakításáról már korábbi cikkeinkből konkrét példákat is olvashattál.

Most csak a főbb pontokat emelem ki számodra.

  1. kezdd a helyiségek ergonomiájának megtervezésével. Ha nem tudod, milyen is az, kérj segítséget.: info@lakberakademia.hu. De a lényege, hogy mindennek meglegyen a maga helye úgy hogy mindent kényelmesen és biztonságosan tudjál használni, akár a fürdődben, akár a nappalidban. Ha kell, szelektálj a rendelkezésre álló tárgyaid között. Ne ragaszkodj a felesleges cuccokhoz, ne menjenek a kényelem és az összhang rovására 
  2. Majd válassz minden helyiségedbe megfelelő burkolatot, padlóra, falra. Válassz sötétebb padlót, mint a fal, ezzel jelezheted, hogy Te két lábbal állsz a földön.
  3. De egy két kiegészítővel jelezd, hogy a részletekre is figyelsz, hangulatteremtésre esetenként romantikázásra is képes vagy.

 

De most jut eszembe, ez annyira sokrétű, hogy nem fér bele már ebbe a bejegyzésbe, ezért hát a további részletekkel még jövök.

Lakberendezéssel kapcsolatban itt kérdezhetsz: info@labkerakademia.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://sulyazsuzsa.blog.hu/api/trackback/id/tr438151966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása