Így jelenítsd meg a férfias tüzet otthonodban
2015. december 18. írta: sulyazsu

Így jelenítsd meg a férfias tüzet otthonodban

Te mint férfi, lendületes, inspiráló és feltüzelő tudsz lenni, ha kell. Jelenítsd meg ezt az aktív tűz energiát az enteriőrödben. Hogyan? Ehhez jövök most egy időszerű ötlettel. 

Van egy olyan látványelem az enteriőrtervezésben, ami még csak kevés otthonban található és ezért biztosan kuriózumnak és lenyűgözőnek találja majd bárki, aki betér hozzád. Egy olyan látványelem, ami csak kis tőke befektetést igényel, de mégis hatalmasat dob otthonod látványán és az eltöltött pihenőidő hangulatán.  Most, hogy itt vannak a hosszú téli esték, szerepük megnőhet.

Ez pedig a kandalló.

Azon belül is a bioethanol kandalló! Ez egy kedvenc látványelem, mert bármely otthonban használható, nem kell hozzá külön füstelvezető, szellőztető megoldást kialakítani. (Ezt nem is lehetne bármely lakásban.) És mégis megadja azt a plusz harmoniát, amit hagyományos társai. 

Ha szeretnél valami igazán trendi újdonságot és pluszt bevinni lakásodba, bátran válaszd a bioethanol kandallót. Fali vagy álló változatban is találsz. Ezeket többféle méretben, akár padlóra állítható látványelem is lehet belőle. Ma már akkora a kínálat, és többféle formavilágban is, így biztosan találsz olyat, ami összhangban lesz a lakás többi berendezésével. 

Nézd meg a következő képeket, és döntsd el, melyik változat illene a stílusos és aktív férfias énedhez. Mert előző bejegyzésemből biztosan tudod. "Amint kint, úgy bent"

 bioetanolkandallo2.jpg

bioetanolkandallo.jpg

 képek innen

 bioetanolkandallo3.jpg

biokandallo4.jpg

képek innen

Ha kérdésed lenne még, vagy lakberendezési ötletre van szükséged, itt kérhetsz:
info@lakberakademia.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://sulyazsuzsa.blog.hu/api/trackback/id/tr618181612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása