Vagány és lenyűgöző térelválasztás
2015. december 10. írta: sulyazsu

Vagány és lenyűgöző térelválasztás

Nem mindenki mondhatja el magáról, hogy nagy lakásban lakik és még külön hálószobája is van benne. De jó hírem van! Ettől függetlenül is be lehet rendezni olyan igazán férfiasra egy kis lakást is. És még a térelválasztást is meg lehet benne ízlésesen oldani, hogy elválaszd a háló részt a nappalitól.  S ezzel rendezettebb képet mutat majd az otthonod.

Ugye, szeretnéd Te is, hogy vagány, stílusos és rendezetten egységes legyen lakásod? A következő tippekkel mindezt akár kicsi lakásodban is megvalósíthatod. 

 

Csak olyan férfias módon.

Egy kicsi lakás férfiasan berendezve.

 

Első tipp:

Ne vidd túlzásba a színeket!

 

Válassz néhány színt, és jelenítsd meg lakásod minden részén. Például választhatod a barnát és hozzá a zöldet. Nem mellesleg, ha kicsi a lakásod, legyen többnyire világos színfelhozatal. És ha fehéret választod, akkor az kifejezetten megnöveli a fények hatását. A legnagyobb mértékben a fehér veri vissza a ráeső fényt. Így világosabbnak és ami a lényeg tágasabbnak fog hatni a tér. 

 garzonpasiknak2.jpg

Második tipp:

Jól megtervezett tárolókat használj!

 

Minden lakásban, de főleg a kicsi lakásban van nagy szerepe annak, hogy jól megtervezett, szinte minden négyzetcentimétert kihasználó tárolóbútorokat használj. Ne hagyj elöl sok használati tárgyat, dekorációs tárgyat., mert ezzel csak a zsúfoltság érzetét kelted. A lakásod rendezett képe a cél. Ezért főleg zárható szekrényeket tervezz be. Ha jön egy vendéged, ezekbe akár gyorsan be is dobálhatod az időközben elöl hagyott dolgaidat. Gondosan elrejtik azt, és nyugodt szívvel várhatod a látogatót. A maximális helykihasználás érdekében előfordulhat, hogy egyedi gyártású bútort kell készíttetned. Ne sajnáld rá az időt és a pénzt. A magára valamit is adó férfi a lakására is ad. 

 

Harmadik tipp: 

Ha kicsi a lakásod, toldd meg egy vagány térelválasztóval!

 

Nem kell nagy lakásodnak lennie ahhoz, hogy megfelelő helyet biztosíts az egyes funkcióknak. Így a hálószobának. Egy nagyon vagány megoldással is lehet olyan helyet leválasztani a nappaliból, ami stílusos és neked tetsző, sőt nagyon bejön majd a hozzád látogató hölgyeknek is.

 

garzonpasiknak.jpg

garzonterelvalasztas_pasiknak3.jpg

Csak végy két tükrös felületet és rejtsd el mögé a hálófülkét. 

Akár valami mintát is tervezhetsz bele. 

Ha pedig nem használod, húzd be az ajtókat! A tükrös ajtó nemcsak elrejti a szem elől a hálót, hanem behúzott állapotban optikailag növeli a térérzetet, mert visszaveri a fényt.

 

 

vilagospasis.jpg

 

Összefoglalva a lényeget:

  • egyszerű vonalvezetés

  • átgondolt színválasztás

  • rendezett funkciók

  • rendezett tér

 

 

Így lehet férfiasan stílusos lakásod.  És ne akarj mesterkélt lenni ,mert azt úgyis megérzi a nő

Képek innen

 Ha kérdésed van itt felteheted: info@lakberakademia.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sulyazsuzsa.blog.hu/api/trackback/id/tr568145854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása