Három lépés a rendezett, férfias otthonod felé
2016. április 11. írta: sulyazsu

Három lépés a rendezett, férfias otthonod felé

Férfiként nem lehet mindig egyszerű rendet tartani az otthonodban. Ennek oka lehet egy kis hanyagság, lustaság, vagy egyszerűen csak az, hogy a férfiaknak nem ez a fő erősségük. Oké, valljuk be, Ti nem erre lettetek kitalálva. Viszont biztos, hogy Te is stílusosan rendezett lakásba szeretnél hazatérni munka után. Sőt vendégeidet is ilyen enteriőrben szeretnéd fogadni.

Most újabb ötlettel segítünk, hogy férfias otthonod is vonzó, hívogató képet mutasson egy hölgy  előtt is. Még akkor is, ha csak 10 perced van, hogy rendet rakj a lakásban az imádott hölgy megérkezése előtt.

 

Nehéz lehet rávenni magad, hogy mindig mindent  ugyanoda rakjál vissza. Legyen az ruhadarab vagy használati tárgy. Nem kell extra dolgokat tenned, minthogy a lehető legkisebb esélyt adsz annak, hogy a káosz eluralkodjon az otthonod berendezésén.

 

 

1) Ezt a legkönnyebben úgy tudod elérni, hogy még csírájában folytod el a rendetlenséget. Minél kevesebb nyitott felületet, polcot, nyitott polcrendszert, szekrényt alakítasz ki. Ne is adj esélyt a szanaszét dobált tárgyaknak. 

 

 aparadores-21.jpg

 

2) Ezzel szemben inkább zárható, ajtós szekrényekkel, komódokkal rendezed be otthonod. 

Több okból is ezt javasoljuk férfias otthonodba

  • Sokkal egyszerűbb tisztán tartani, kevésbé ad teret a pornak. 
  • Nagyon könnyen elrejti használati tárgyaidat, könnyen megvalósíthatod vele a rendezett, harmonikus, igényes otthon képét. 
  • Nem kell feltétlenül nagy gardrób szekrényt, behemót beépített szekrényt helyezned minden szobába. Vannak kisebb bútorok, amik, bár kevesebb tároló lehetőséget jelentenek, dekoratívak, emelik a szoba hangulatát, stílusosak, harmonizálnak az otthonod választott stílusával. 
  • Gyorsabban, olcsóbban megveheted, beszerelheted, mint a beépített szekrényt. 
  • Az igényes, stílusos darabok dekorációs elemként is jól mutatnak férfias otthonodban.
  • Választhatsz lábakon álló, vagy légiesebb, modernebb megoldások közül.

 komod.jpg

3) Itt a tavasz, itt a nagytakarítás ideje! Mindig azt valljuk, hogy az otthonunkban található tárgyak egy része teljesen fölösleges, és nem használjuk. Egy kis időt szentelj ennek átgondolására és nyugodtan szabadulj meg a régóta nem használt kütyüktől. Talán épp most lesz lomtalanítás lakóhelyeden.  

 

Kis lépés ez neked, de hatalmas az otthonod hangulatának.

 

Otthonod hangulata pedig hatással van Te hangulatodra, s a hozzád betérők hangulatára.

 

Nyugodtan nyűgözd le őket!

fenyeskomod.jpg

fuggesztettkomod.jpg

 

feher_komod.jpg

képek forrása

 

Nézd meg ezeket a példákat és válogass stílusod szerint. Illetve otthonod stílusa szerint. Ha további ötletekre van szükséged, vagy a boltok kínálatában kell segítség, itt kérdezz: info@lakberakademia.hu

 Addig is lakj jól!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sulyazsuzsa.blog.hu/api/trackback/id/tr18587650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása