Így lesz látványelem egy kötelező elemből
2016. november 21. írta: sulyazsu

Így lesz látványelem egy kötelező elemből

És akkor most jöjjön a megoldás.

Lakásod akkor lesz igazán férfias otthon, ha a részletek is ki vannak dolgozva, úgy igazán stílusba illőn, férfiasan. És vannak olyan részletek, amikre nem is gondolnál, hogy többet is ki lehetne belőle hozni. Persze több ilyen is van a lakásban, de most a radiátorra térünk ki.

 

Lehet, hogy Te is legyintenél, hogy ugyan, hagyjuk jó lesz az úgy, hát milyen lehetne egy radiátor, mindenhol ugyanolyan és inkább rejtsük el, a függöny mögé....És akár ilyen kényszermegoldásokra is  kapható lennél. De ennél igazán többet és vagányabbat is kihozhatnál az otthonodból. Különben hogyan lenne egyedi, és hogyan büszkélkednél a haverok előtt?!

 

Szerencsére ma már nem kell beérned az átlagosan slampos megoldásokkal, hanem egy igazi design elemet teremthetsz akár a radiátorból is. 

 És bizony a tegnap posztolt kép részlete egy radiátor volt. Íme... 

addon_preview_sito.jpg

addon_sito_2.jpg

 

slide_tubes_add-on_1.jpg

slide_tubes_add-on_2.jpg

tubes_square_3.jpg

slide_tubes_key_1.jpg

slide_tubes_montecarlo_3.jpg

rift_tubes_cat16_130_mr.jpg

 Képek innen

 

Tegyél meg magadnak egy szívességet: merjél kitűnni, és bátran gondolkozni, ha az otthonodat tervezed. Ne ragadj le a szokásos sémáknál.  Tükrözze otthonod is a vagány, határozott, igényes férfit. Érezd magad jól otthon is.  

Lakj jól!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sulyazsuzsa.blog.hu/api/trackback/id/tr1111976322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása